Hívjon most! 06/20-329-4182

Kérje ingyenes, gyors ajánlatunkat:

Gyakori kérdések

1. Mennyire biztonságosak az edzett üvegből készült zuhanykabinok illetve üvegajtók

Nagyfokú fizikai és kémiai ellenálló képességgel rendelkeznek. Tulajdonságaik alapján ajánljuk magánlakásokba (kisebb igénybevétel) közintézményekbe, irodaházakba (nagyobb igénybevétel).

Az üvegajtók fizikai tulajdonságuknak köszönhetően a legjobb nyílászárókkal is felveszik a versenyt, ráadásul a különböző apróbb sérülésekre kevésbé érzékenyek. Rendeltetésszerű használat mellett gyakorlatilag örök életűek. Az edzett üvegajtó hajlító-, törő szilárdsága 140-160 N/mm2 (az edzetlen üvegé 35-40 N/mm2) ami azt jelenti, hogy egy edzett üvegből készült ajtó eltöréséhez négyszer akkora igénybevételre van szükség, mint egy normál üvegezett ajtónál.

Az edzett üveg biztonsága

2. A zuhanykabinokhoz használt szerelvények, mennyire tartósak, felületük mennyire őrzi meg eredeti állapotát.

Zsanérok alapanyaga rozsdamentes fém, vagy speciális réz ötvözet, amelyre fényes króm bevonat, matt króm bevonat, inox hatású bevonat. Melyre 10 év garanciát vállal a gyártó!

3. Egyedi motívumok elképzelések megvalósítása lehetséges –e?

Az üvegajtók különböző színekben, (Bronz, zöld, szürke színezésű parsol üvegek.) a legváltozatosabb dekorációkkal gyárthatók. A homokfúvással készült dekorációk segítségével bármilyen elképzelést megvalósítunk. További lehetőségeket biztosít az üvegajtó vasalatok sokfélesége is.

4. Egyedi elképzelések megvalósítása lehetséges –e?

Mind méretben, mind formában a technológiai korlátokon belül bármilyen elképzelést megvalósítunk.