Hívjon most! 06/20-329-4182

Kérje ingyenes, gyors ajánlatunkat:

Dekorációs edzett üveg, üvegbútor referenciáink

Családi ház Pilisvörösvár

Edzett, festett és savmart dekor üvegeket készítettünk a különleges környezetbe a lakáshoz illeszkedő stílusban. A falra 6 mm-es, edzett a lakásban található lapfüggöny színével megegyező üvegeket szereltünk dekorációs céllal. A kandalló körül elhelyezett üvegbetéteknél hőálló üveget használtunk fel és ezt festettük a korábban említett színnek megfelelően.

A lebegő lépcső üvegbetétei savmart, fóliázott kétrétegű üvegből készültek. Az étkező asztal lapja 12 mm-es edzett, dekor homokfújt üveg az alul elhelyezett üvegcsíkok 12 mm-es élfénycsiszolt, polírozott float üvegek.
A konyhabútor alsó és felső elemeibe egyedi spektrum üvegeket rögzítettünk, amelyek átvilágíthatóak és ennek megfelelően sejtelmes, szórt, hangulatfényt biztosítanak.


Budapest VI. kerület

Budapest VI. kerületében található lakás felújításakor a modern, minden igényt kielégítő belső tér kialakításához készítettünk konyhai falburkolathoz úgynevezett flashback üvegeket. A háttérüvegezést a fekete, fehér festett üvegek kombinált felhasználásával készítettük. Az üvegburkolat alkalmazását egyrészt a könnyű tisztíthatóság indokolta, egyúttal esztétikailag remekül illeszkedik a modern konyhai környezetbe.

Budafok családi ház
- Egyedi festésű konyhai háttér (flashback) üvegek.

Leírás:

6 milliméteres savmart edzett üveget festettünk a megrendelő álltal meghatározott színre. Az üvegeket konnektor kivágásokkal láttuk el, és az aljzatokat is az üveg színének megfelelően festettük.

Pilisvörösvár, Fedasz Dental Fogklinika és Hotel:

rozsdamentes üvegrögzítőkkel függesztett 10mm-es savmart eddzett üveg gravírozva a hotel emblémájával.

Magdolna völgy épülő családi ház

Savmart üvegre ragasztott tükör, üvegmosdó, előszobai üvegfal, savmart üvegajtó, savmart üvegből készült zuhanyelválasztó falak

Budapest Hüvösvölgy
- zuhanykabin, üvegbútorok

Leírás:

Budapest XVI. kerület

Bambuszmintás bronz parsol bejárati ajtó robbantott üvegből, felülvilágítóval, fürdőszobai üvegajtó, mosdópult, zuhanyajtó.

Többszintes családi ház földszinti és emeleti lakásának elválasztásának igényével jelentkezett megrendelőnk. Dekoratív és jó hangszigetelésű leválasztását kérte ügyfelünk. Mivel a nyílás, amelyet le kellett zárnunk 100x270 cm-es volt, ezért olyan tokot készítettünk, amelybe egy normál, 210 cm magasságú üvegajtót és egy 60 cm magasságú felülvilágítót helyeztünk.

Megrendelőnk kérésére bronzszínű, 10 mm-es edzett üveget dekoráltunk a kiválasztott bambusz mintával. Az ajtó szélessége és a legoptimálisabb teherbírás miatt savmart felületű DORMA ARCOS Office pontokkal szereltük az üvegajtót.

A hálószobához tartozó fürdőszoba leválasztásához lengő üvegajtót készítettünk, két oldalról fújt 3D mintával dekoráltuk.

Megrendelőnk saját tervei alapján készítettük fürdőszobaszekrényének üvegajtaját ill. a mosdópult üvegét. Ez az üveg 3x10 mm vastagságú, amelyből a középső réteg edzett. Az ún. "robbantott üvegbe" nagyméretű kivágást készítettünk a mosdó elhelyezése ill. a különböző vízbekötések miatt.

Ügyfelünk a 3 rétegű üveg középső üvegéhez LED csíkot helyezett, még különlegesebbé téve az egyébként is dekoratív "robbantott üveget".

Gardróbszekrény tükrözése

A gyermekek részére készített fürdőszoba zuhanyajtóját megrendelőnk kérésére megfelelő mintával díszítettük és fényes króm felületű üvegajtó pántokkal ill. gombokkal szereltük fel.

XVII ker.-i társasház
- zuhanykabin, üvegajtó

Megrendelőnk igényes, exkluzív lakáskialakításra törekedett, amelyben a burkolatok, a kerámiák, a lámpák és egyéb kiegészítők legoptimálisabb harmóniában illeszkednek egymáshoz. Ennek megfelelően a zuhanykabinra, a fürdőszoba ajtókra, a tükörre és a korlátüvegekre megegyező minta került.

A 90 x 90 cm-es alapterületű zuhanykabint négy üvegből készítettük, két fix és két nyitható részből áll. A két nyíló rész befelé is állítható, így amikor a zuhanykabint nem használják, befelé állított helyzetben nagyobb helyet biztosít a fürdőszobai mozgásokhoz.

A fürdőszobai ajtót egyedi fényezésű tokba szereltük, a tok színét az ajtó szerelvényeivel megegyezően alakítottuk ki. Így egy különleges pezsgőmetál színű tokot készítettünk és építettünk be, amely még a villanykapcsolók színével is harmonizál.

A korlátüvegekhez 10 mm-es float edzett, élfénycsiszolt üvegeket használtunk fel és homokfújással dekoráltuk.

A szegélycsiszolt, homokszórt mintával ellátott tükröt kerámia keretbe helyeztük el.