Hívjon most! 06/20-329-4182

Üvegtolóajtó referenciáink

NEO Interaktív Kft.
- irodai térelválasztás üvegfalakkal és üvegtolóajtókkal

Leírás: Lépcsőnél elhelyezkedő kétrészes üvegtolóajtó az iroda két önálló terének leválasztását szolgálja. A nyílás mérete 250x250 cm, ennek lezárását két azonos szélességű üvegtáblával oldottuk meg. A kivitelezéshez Dorma Agile150 tolóajtó-szerelvényt és 10mm-es zöld edzett üveget használtunk.

 

Leírás: Három részes, 6 üvegből álló tolóajtó. Egy 400 cm széles, 220 cm magas nyílást kellett a legoptimálisabb térkihasználással lezárnunk. Az adott szélességen belül három helyiség helyezkedik el, amelyeket egymástól függetlenül lehet nyitni, illetve zárni az üveg tolóajtók segítségével. A hat üvegtábla 1 db Dorma Agile 150-es sínre van függesztve, alul mindössze 4 cm-es megvezetőt helyeztünk el. A kivitelezéshez 10mm-es savmart edzett üveget használtunk fel, süllyesztett kézfogó tárcsákkal.

 

Breier Fogászat és Egészségközpont Pilisvörösvár

A 2009-ben elkészült fogászati és egészségközpont rendkívül modern és exkluzív kialakításához optimálisan illeszkednek a beltéri, térelválasztó, felnyíló és toló üvegajtók.

Az acéltokba elhelyezett felnyíló üvegajtókat edzett Mastercarre üveggel és Dorma Arcos szerelvényekkel szereltük.

A tolóajtóknál a folyamatos igénybevétel miatt a legmagasabb technikai színvonalú Dorma Agile 150 oldalfalra rögzíthető sín és szerelvénygarnitúra mellett döntöttünk. Az üveglapot a többi ajtóval megegyező Mastercarre típusból készítettük és Dorma süllyesztett kézfogótárcsával szereltük.

 

Budapest XI. kerület
- üveg tolóajtó

Budapest XI. kerületének egyik legszebb panorámával rendelkező részén elhelyezkedő lakásban készítettünk zuhanyelválasztó falat, egyedi festésű toló ill. felnyíló üvegajtókat.

Megrendelőnk teljesen egyedi, exkluzív kialakítású lakás létrehozására törekedett, amely cégünktől is különleges eddig még nem alkalmazott megoldásokat követelt meg.

Ügyfelünk a nyílóajtók és a tolóajtó esetében is, mint ahogy a lakás többi egyéb technikai megoldásainál is a legjobb minőségű szerelvényeket és magas színvonalú kivitelezést várt el. A 110x280 cm-es tolóajtóval kapcsolatban, amely az aljzattól a plafonig ér is a legjobb minőségű szerelvény és ennek megfelelően a könnyen mozgathatóság volt az elvárás. Ezért a DORMA Agile 150 mennyezeti sínt és a hozzá tartozó szerelvény garnitúrát alkalmaztuk.