Hívjon most! 06/20-329-4182

Szolgáltatásaink

Munkafolyamat

Érdeklődés esetén leendő ügyfeleinket munkatársunk telefonon tájékoztatja a megfelelő információk a gyártás folyamatáról, a pontos árról, a várható átfutási időről.

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés során üvegmintákat, szerelvényeket biztosítunk, hogy Ön könnyen kiválaszthassa az igényeinek megfelelőt. A helyszínen kollégáink Önnel közösen tervezik meg a gyártandó zuhanykabin pontos jellemzőit, (zsanérok, üvegek, vízszigetelő profilok) és a beépítés módját, valamint technikai és esztétikai tanácsokkal is segítik a választást. Építkezés, felújítás, átalakítás esetén célszerű az igények pontosítását a kivitelezés korai szakaszában (tervezés, válaszfalak felhúzása után) elvégezni, elősegítve a mindenki számára tökéletes megoldásokat. Munkatársunk a legkorszerűbb eszközökkel végez felmérést a későbbi beépítési problémák teljes kiküszöbölése érdekében.

Gyártási szakasz

Az Ön igényei alapján közösen megtervezett zuhanykabinhoz a pontos méretek alapján gyártjuk le a szükséges alapanyagokat. Maga a gyártás hozzávetőleg 2 hetet vesz igénybe.

A beépítés

A 3. héten egy előre egyeztetett időpontban szakembereink elvégzik a zuhanykabin beszerelését. A beszerelés során nem csak a termék épségére ügyelünk, hanem a beszelni kívánt kabin környezetének épségére is. Ennek fontos része, hogy a különböző burkolóanyagokhoz (greslap, természetes kövek, gránit, márvány, mészkő, …stb.) a legmegfelelőbb gyémántfúrókat használjuk, amivel a burkolólapok károsodása (repedés, törés) elkerülhető.

A beszerelés végeztével munkatársaink minden szennyeződést eltávolítanak, így ügyfeleink (a technológiai kivárás után) azonnal használatba is vehetik az újonnan beépített zuhanykabinjukat, zuhanyajtókat… 

Garancia

Zsanérokra

Zsanérok alapanyaga rozsdamentes fém, vagy speciális réz ötvözet, amelyre fényes króm bevonat, matt króm bevonat, inox hatású bevonat. Melyre 10 év garanciát vállal a gyártó!

Üvegekre

Az edzett biztonsági üvegek speciális tulajdonságait minőségi tanúsítvánnyal igazoljuk.
Az edzett biztonsági üvegből készült termékeinkre rendeltetésszerű használat mellett élettartam garanciát adunk.

Az általunk végzett beszerelési munkára 2 év szavatossági időt vállalunk.

Üvegajtók gyártása, helyszíni szerelése

Üvegajtók gyártása egyedi igények alapján, szállítással és beszereléssel az ország egész területén. A helyszíni felmérés során üvegmintákat, szerelvényeket biztosítunk, hogy Ön könnyen kiválaszthassa az igényeinek legmegfelelőbbet. Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért bárhol alkalmazható. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a jelenlegi tok megmaradhat, de akár tok nélkül is beépíthető az új ajtó. A beépítéskor bontásra nincs szükség. Kialakítható oldalzsanéros rögzítéssel, (pl. ha a padló nem fúrható,) vagy alsó és felső forgásponttal, padlófékkel például irodaházakban. A nyíló üvegajtó szerelhető zárral, kilinccsel, tolópajzzsal, vagy üvegajtó gombbal.

A keret nélküli edzett üvegből készült üvegtolóajtó

A tolóajtókat minden esetben a legjobb minőségű Dorma Agile szerelvényekkel szereljük, hogy biztosak lehessünk a hosszú távú tökéletes működésben, a kifogástalan minőségben. Szerelése felső függesztéssel történik, a padlóba nem kerül vezetősín. Igény esetén padlózárral zárható, minimum 10 mm vastag edzett üveget alkalmazunk, mert ez abszolút biztonságos, így még a véletlen baleseteket, vagy üvegtöréseket is kizárhatjuk.

Az üvegajtók szerelése előtt helyszíni felmérés szükséges. Az üvegbeépítés általában méretvételtől számított 2 héten belül lehetséges. Szakember kollégáink minden kérdésre szívesen válaszolnak.

Üveg zuhanykabinok gyártása, helyszíni beépítése

Zuhanykabinok keret nélkül

Egyedi üveg zuhanykabinok keret nélkül, kádparavánok gyártása egyedi igények alapján, a szállítással és beszereléssel az ország egész területén.

A helyszíni felmérés során üvegmintákat, szerelvényeket biztosítunk, hogy Ön könnyen kiválaszthassa az igényeinek legmegfelelőbbet.

Zuhanykabinok, kádparavánok: Sokakban merül fel az igény egyedi épített zuhanykabin iránt. Amit fontos tudni, hogy mi általában keret nélküli zuhanykabinokat építünk, a felhasznált edzett üveg vastagsága minden esetben legalább 8 mm, (mivel az ennél vékonyabb üveg kevésbé tartós). Az üvegekhez használt zuhanykabin szerelvények elegánsak, stílusban, színben minden fürdőszobához alkalmazhatók (ezek lehetnek: szinterezett, fehér, matt króm, fényes króm, szálcsiszolt szerelvények), ezen kívül az üveg színe szintén választható.
A tökéletes (és láthatatlan) vízzárásnak köszönhetően az egyedi épített zuhanykabinok megfelelően működnek.

A zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok üvegezése előtt minden esetben helyszíni felmérés szükséges.

Üvegfalak gyártása, helyszíni beépítése

Egyedi üvegfalak, portálok gyártása egyedi igények alapján, szállítással és beszereléssel az ország egész területén.

A beltéri keret nélküli üvegfalak, üzletportálok fix üvegelemekből, egy- vagy kétszárnyú nyíló vagy tolóajtóból állíthatók össze. A fix üvegek rögzítése alul és felül az általunk forgalmazott üvegrögzítő sínben történik, az egymás mellé sorolásnál az üveg élek között átlátszó szilikon tömítés alkalmazható. Látványos méretű üvegfal építhető üvegborda megtámasztással, az üvegelemek összefogását pontmegfogásos elemek biztosítják.

Üvegkorlátok gyártása, helyszíni beépítése

Üvegkorlátok gyártása egyedi igények alapján, a szállítással és beszereléssel az ország egész területén.

Korlátok választéka:

Pontmegfogásos üvegkorlát: a Rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, melynél a födém, illetve a lépcső oldalmetszetére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél abszolút nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát a legtöbb esetben ragasztott, edzett biztonsági üvegből készül. Pontmegfogásos rögzítéssel kivitelezhetők üvegkorlátok, mellvédek, üvegtetők, üveg előtetők, lépcsők, álmenyezzetek, zuhanykabinok esetében.

Profilba rögzített ültetett üvegkorlát: Igen közkedvelt típus, kedvező ára, exkluzív megjelenése, gyors kivitelezhetősége miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födém oldalára, a födémbe besüllyesztve, vagy néhány cm magas profilban a padlón. Ezt az üvegkorlátot edzett, vagy ragasztott üvegből építjük. Üvegkorlát kapaszkodó opcionálisan ráépíthető.

Üvegkorlát oszlopokkal szerelve, vagy keretbe építve, vagy korlátüveg megfogókkal rögzítve: Klasszikus stílusú kivitelezés, melynél mind az oszlopok, mind az üvegtartó szerkezetek láthatóak. Dekoratív rozsdamentes szerelvényekkel szereljük ezt a típusú üvegkorlátot. Természetesen itt is kizárólag biztonsági üveg alkalmazható.