Hívjon most! 06/20-329-4182

Üvegkorlátok

Üvegkorlátok gyártása, helyszíni beépítése

Üvegkorlátok gyártása egyedi igények alapján, a szállítást és beszerelést az ország egész területén vállaljuk!

Következő típusú korlátok választhatóak:

Pontmegfogásos üvegkorlát: a Rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, a födém, illetve a lépcső oldalmetszetére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél abszolút nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát a legtöbb esetben ragasztott, edzett  biztonsági üvegből készül. Pontmegfogásos rögzítéssel kivitelezhetők üvegkorlátok, mellvédek, üvegtetők, üveg előtetők, lépcsők, állmenyezetek, zuhanykabinok...

Profilba rögzített ültetett üvegkorlát: Igen közkedvelt típus, kedvező ára, exkluzív megjelenése, gyors kivitelezhetősége miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födém oldalára, a födémbe besüllyesztve, vagy néhány cm magas profilban a padlón. Ezt az üvegkorlátot edzett , vagy ragasztott üvegből építjük. Üvegkorlát kapaszkodó opcionálisan ráépíthető.

Üvegkorlát oszlopokkal szerelve, vagy keretbe építve, vagykorlátüveg megfogókkal rögzítve: Klasszikus stílusú kivitelezés, melynél mind az oszlopok, mind az üvegtartó szerkezetek láthatóak. Dekoratív rozsdamentes szerelvényekkel szereljük ezt a tipusú üvegkorlátot. Természetesen itt is kizárólag biztonsági üveg alkalmazható.


Kérdése van? Hívjon, vagy írjon bizalommal »

Üvegajtó kivitelezése:

  • Országszerte
  • Egyedi üvegajtó elkészítése 2 hét alatt
  • 2 év garanciával
  • Alacsony áron